Skip to content

Persoonlijk én eerlijk interieuradvies

De zeer deskundige en ervaren adviseurs van Hochrath wonen & slapen verdiepen zich in uw wensen en voorkeuren én bieden u eerlijk interieuradvies. Al meer dan 100 jaar staan kwaliteit en service hoog bij ons in het vaandel.

Zowel op het gebied van wonen en slapen voldoen wij graag aan uw persoonlijke eisen en wensen, waarbij kwaliteit, service en persoonlijk advies centraal staan. Onze collectie meubelen, vloeren, gordijnen, binnenzonwering en woonaccessoires is ruim en eigentijds tegelijk. Wij beschikken over een eigen atelier en stoffeerafdeling zodat wij aan al uw persoonlijke eisen en wensen kunnen voldoen zonder van derden afhankelijk te zijn.

Wij hebben leuke kleinmeubelen voor uw interieur in alle woonstijlen: modern, design, lifestyle of klassiek. Hochrath wonen & slapen heeft voor elke stijl en ieders smaak wat wils.

Ook op het gebied van projectinrichting gooien wij hoge ogen, wij mogen dan ook tot onze projecten noemen De Ridderzaal in Den Haag, diverse scholen, kantoren en vele horeca gelegenheden.

Onze interieurdeskundigen helpen u graag, bezoek onze showroom en kom eens inspiratie opdoen!

Back To Top