skip to Main Content
0543 51 23 71 info@hochrath.nl

Luxaflex power motorisation

Zo makkelijk…
Gemak dient de mens. In ons drukke bestaan zijn we op zoek naar technologische ontwikkelingen die ons kunnen helpen om efficiënter te leven en te wonen. Denk aan het op afstand bedienen van de thermostaat of de app waarmee je de inhoud van je koelkast kunt bekijken zodat je weet wat je bij de supermarkt moet kopen. Het elektrisch bedienen van raamdecoratie met een afstandsbediening is al een tijdje mogelijk.

Maar met de PowerView™ App van Luxaflex® kan dit ook via je smartphone of tablet.  Deze app is zo geavanceerd dat na eenmalig instellen de raamdecoratie zich automatisch aanpast aan het ritme van de gebruiker en de zonsopkomst en –ondergang.  Ook als je niet verbonden bent met internet!

Zo kunnen er per dag en tijdstip andere lichtcombinaties ingesteld worden, zowel voor individuele ramen als gezamenlijk. Naast de app kan het systeem nog steeds bediend worden met een stijlvolle Pebble™ afstandsbediening. Deze is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren en past dus in elk interieur. Makkelijker kan het niet!

Back To Top