Skip to content

Persoonlijk én eerlijk slaapadvies

Valt u moeilijk in slaap? Wordt u moe wakker of staat u op met rugklachten? Veel slaapproblemen worden veroorzaakt door een verkeerde slaaphouding. Dit komt in de meeste gevallen door de  matras en/of kussen. Vindt u het lastig om tot een geschikte matras te komen? Onze slaapdeskundigen van Hochrath Wonen geven u graag vrijblijvend slaapadvies!

Test vrijblijvend uw slaaphouding

Zoekt u een bed, matras, hoofdkussen of iets anders op het gebied van slapen? Wij helpen u graag de beste keuze te maken, en dit geheel vrijblijvend.

De hele Tempur collectie kunt u bij ons testen. Alle matrassen, schotelbodems, bedden en boxsprings kunt u proberen.

Dankzij het door NASA ontwikkelde materiaal en door Tempur geperfectioneerde systeem kunt u bij ons een unieke presentatie in de “space cabin” krijgen. U ervaart dan zelf  in een programma van ongeveer 9 minuten de bijzondere eigenschappen van het  traagschuim. Dit alles zonder beïnvloeding van een verkoopverhaal. Trek dan objectief uw eigen conclusie.

Zien we u tegemoet in onze showroom?

auping bedbodems auping
tempur bedbodems premium flex

Proefliggen

Wij nodigen u graag uit voor een proefligging in de zaak. Dit houdt in dat u alle bedden kunt proberen en wij samen met u opzoek gaan naar het meeste geschikte bed. Wij beoordelen welk bed het beste bij uw lichaam en slaapgewoontes pas en voorzien u van advies over het beste bed. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal

Back To Top