skip to Main Content
0543 51 23 71 info@hochrath.nl

TEMPUR bedbodems

Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw TEMPUR matras om ten volle te kunnen genieten van het uitstekende comfort en de ondersteuning die TEMPUR biedt. De TEMPUR Flex Bedbodem heeft flexibele schotels gemaakt met een open honingraatstructuur voor een betere ventilatie. Alle TEMPUR bedbodems kunnen worden geplaatst in een bestaande bedombouw of ze kunnen worden gekocht in een combinatie met verschillende soorten poten om ze zonder ombouw of hoofdbord te gebruiken.

Zie hieronder de verschillende TEMPUR bedbodems.

tempur bedbodems

Premium Flex 500 - Vlak

De Premium Flex 500 is een niet-verstelbare bedbodem met een lichte maar duurzame constructie die optimale ondersteuning biedt aan uw TEMPUR matras. Deze bodem is uit te breiden met een massageset inclusief draadloze afstandsbediening.

Premium Flex 2000 - Tweemotorig

De Premium Flex 2000 bedbodem is uitgevoerd met twee motoren en hierdoor verstelbaar in de rug- en beenzone. De bodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbiedening. Tevens is de bedbodem uit te breiden met een massageset en/of LED strip verstelbaar in diverse kleuren waarbij een andere draadloze afstandsbediening besteld dient te worden. Deze afstandsbediening vervangt in dat geval de huidige afstandsbediening.

tempur bedbodems premium flex
tempur bedbodems premium flex

Premium Flex 3000 - Tweemotorig

De Premium Flex 3000 bedbodem heeft uiterst stille motoren en is verstelbaar in de rug- en beenzone. De innovatieve aandrijftechniek is bovendien onzichtbaar, want het mechanisme is ingebouwd in de bedbodem. De bodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbediening. Synchronisatiekabel (voor gelijktijdige tweepersoonsbediening) en massageset inclusief draadloze afstandsbediening zijn optioneel.

Premium Flex 4000 - Viermotorig

De Premium Flex 4000 verstelbare bedbodem is aangedreven door vier motoren waardoor u de nek-, rug-, been- en voetzone onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. De bedbodem wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening en verlichting onder de bodem. Optioneel zijn een synchronisatie kabel en een massageset.

tempur bedbodems premium tweemotorig
tempur bedbodems premium viermotorig
Back To Top