Ga naar hoofdinhoud

Tempur bedbodems

Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw TEMPUR matras om ten volle te kunnen genieten van het uitstekende comfort en de ondersteuning die TEMPUR biedt. De TEMPUR Flex Bedbodem heeft flexibele schotels gemaakt met een open honingraatstructuur voor een betere ventilatie. Alle TEMPUR bedbodems kunnen worden geplaatst in een bestaande bedombouw of ze kunnen worden gekocht in een combinatie met verschillende soorten poten om ze zonder ombouw of hoofdbord te gebruiken.

Zie hieronder de verschillende TEMPUR bedbodems.

Premium Flex 2000 - Tweemotorig

De Premium Flex 2000 bedbodem is uitgevoerd met twee motoren en hierdoor verstelbaar in de rug- en beenzone. De bodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbiedening. Tevens is de bedbodem uit te breiden met een massageset en/of LED strip verstelbaar in diverse kleuren waarbij een andere draadloze afstandsbediening besteld dient te worden. Deze afstandsbediening vervangt in dat geval de huidige afstandsbediening.

Premium Flex 4000 - Viermotorig

De Premium Flex 4000 verstelbare bedbodem is aangedreven door vier motoren waardoor u de nek-, rug-, been- en voetzone onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. De bedbodem wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening en verlichting onder de bodem. Optioneel zijn een synchronisatie kabel en een massageset.

OPTIONELE ACCESSOIRES

Breid uw bedbodem uit met verschillende optionele accessoires en geniet van nog meer comfort en ontspanning

  • Vervang uw afstandsbediening door een draadloze afstandsbediening
  • Verwen uw lichaam met een massage-unit
  • Val rustig in slaap door de zachte verlichting van de LED-strips die in verschillende kleuren na elkaar verschijnen
Logo-Tempur
Back To Top