Skip to content

Tempur Bedden

De ideale slaapervaring is een combinatie van uiterlijk en functie. Een TEMPUR bed is zo ontworpen dat het perfect past in iedere slaapkamer, waarbij het zorgt voor een verbetering van uw slaapervaring. Zie hieronder de verschillende slaapsystemen en bedcollecties van TEMPUR.

Luxe bedden voor het gevoel van ultiem slaapcomfort
TEMPUR® biedt u een groot assortiment aan luxe bedden. Van eenpersoonsbedden tot tweepersoonsbedden tot twijfelaars; de keuze is geheel aan u.

TEMPUR® NORTH BED

Het North Bed is een compleet bed waarvan het lijkt alsof het zweeft. Door de ronde vormen en de manier waarop de poten zijn geplaatst is er een zwevende uitstraling gecreëerd dat perfect past bij het gevoel dat het TEMPUR® materiaal u geeft.

Volledig gestoffeerd slaapsysteem met een geïntegreerd matras dat zorgt voor een uniform design.

  • Verkrijgbaar met een vlakke of elektrisch verstelbare bedbodem
  • Een ontspannen nachtrust met de juiste combinatie van matras en oplegmatras
  • Verkrijgbaar in de TEMPUR® collecties Original, Cloud en Sensation

TEMPUR® ZERO G 400 SLAAPSYSTEEM

Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Ontdek de TEMPUR® Zero G 400 en wordt opgeladen wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten.

Met slechts één druk op de knop een gevoel van complete gewichtloosheid.

  • Verstelbare bedbodem
  • Eenvoudige draadloze afstandsbediening
  • Ingebouwde ontspannende massagefunctie

TEMPUR®️Arc Bed

Wie voor een TEMPUR® matras kiest, kiest voor een betere slaapervaring. Wij vinden dat dit ook zou moeten opgaan voor uw bed, daarom hebben wij de nieuwe TEMPUR Arc™ beddencollectie ontworpen. Ons unieke systeem is met zorg ontworpen, zodat uw matras optimaal presteert en u beter slaapt. De TEMPUR Arc™ collectie biedt prachtig vormgegeven bedden voor in uw slaapkamer. De collectie is op basis van het unieke TEMPUR® ontwerp, passend bij de meest uiteenlopende voorkeuren, trends en stijlen – van klassiek tijdloos en op de natuur geïnspireerd tot hedendaags. Door het modulaire ontwerp van de TEMPUR Arc™ bedden stelt u zelf het perfecte bed samen voor u en voor uw slaapkamer. U bepaalt zelf de stijl van uw bed door alles vanaf de bedbodem tot aan het hoofdbord, de poten, stof en kleuren samen te stellen. Slaap beter in een bed dat echt bij u past.

  • Keuze uit diverse maten, kleuren en stoffen bedkaders
  • Diverse stijlen hoofdborden beschikbaar
  • Maak uw bed compleet met uw favoriete potenset

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.

Back To Top