Ga naar hoofdinhoud
0543 51 23 71 info@hochrath.nl

TEMPUR bedden

De ideale slaapervaring is een combinatie van uiterlijk en functie. Een TEMPUR bed is zo ontworpen dat het perfect past in iedere slaapkamer, waarbij het zorgt voor een verbetering van uw slaapervaring. Zie hieronder de verschillende slaapsystemen en bedcollecties van TEMPUR.

Slaapadvies

Behoefte aan slaapadvies? Kom dan gerust eens langs in onze showroom en laat u vrijblijvend helpen door één van onze slaapdeskundigen. Het is ook mogelijk om buiten werktijden een afspraak met ons te maken. Neem in dat geval contact met ons op.

TEMPUR bedden

TEMPUR Slaapsystemen

North Slaapsysteem

Het North slaapsysteem biedt u niet alleen de ondersteuning die uw lichaam tijdens de nacht nodig heeft, maar ook een zeer stijlvol design. Door de unieke afgeronde vormen en de manier waarop de poten zijn geplaatst, lijkt dit bijzondere bed te zweven.

Zoals een TEMPUR matras u de beste nachtrust bezorgt, biedt het TEMPUR North slaapsysteem het meest stijlvolle design. Tevens onderscheidt het zich van andere bedden door de afgeronde vormen. Zowel de matras als de ombouw zijn bekleed met dezelfde, prachtig geweven stof, waardoor het lijkt alsof het TEMPUR North slaapsysteem één geheel is.

Bij aankoop van een TEMPUR North Continental (vlak) slaapsysteem bestaat het pakket bestaat uit:

  • een standaard of design hoofdbord

Bij aankoop van een TEMPUR North Adjustable slaapsysteem bestaat het pakket uit:

  • een standaard of design hoofdbord
  • een synchronisatiekabel, waarmee u beide bedbodems tegelijk met één afstandsbediening kunt bedienen
  • LED-verlichting

Zero G Slaapsysteem

Met dit verstelbare slaapsysteem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Met slechts één druk op de knop neem het TEMPUR Zero G slaapsysteem de ultieme positie aan voor een gevoel van complete gewichtloosheid.

Door uw benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke TEMPUR Zero G instelling uw bloedcirculatie voor complete ontspanning, waardoor u zich verfrist en opgeknapt zult voelen.

MET SLECHTS ÉÉN DRUK OP DE KNOP ZERO G BEDIENEN

  • Ervaar de ideale houding om in te ontspannen
  •  Met slechts één druk op de knop verdwijnen druk en stress

ONTSPANNENDE MASSAGE

  • Kies uit drie intensiteitsniveaus voor gepersonaliseerd comfort
  • Stel de tijdsduur van een massage in op 10, 20 of 30 minuten
  • Afzonderlijke hoofd- en voetmassage om uw gehele lichaam te ontspannen
North slaapsysteem TEMPUR north
TEMPUR bed slaapsysteem zero

Prestige Bedcollectie

De bedombouw en het hoofdbord zijn bekleed met een prachtige, duurzame stof van hoge kwaliteit. De solide constructie is eenvoudig te monteren en is geschikt voor iedere TEMPUR bed bodem.

De Prestige Bedcollectie van TEMPUR onderscheidt zich door een stijlvol hoofdbord in prachtige kleurencombinaties in zowel stof als lederlook.

Flex Design Bedcollectie

De Flex Design bedcollectie is een eenvoudige en aantrekkelijke oplossing om de TEMPUR bedbodem te voorzien van een bedombouw. U klikt het hoofdbord en de ombouw eenvoudig in enkele minuten in elkaar.

De Flex Design Bedcollectie is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Grey, Brown, Beige en Sand en heeft een tijdloos hoofdbord met horizontale strepen.

Maatvoering

90 x 200 cm
160 x 200/ 210 cm
180 x 200/ 210 cm

prestige bed TEMPUR
Flex design bed TEMPUR
Back To Top