0543 51 23 71 info@hochrath.nl

Ergosleep®

Iedereen is uniek. Waarom zouden we dan allemaal op dezelfde boxspring slapen. In een gewone boxspring moet uw lichaam – en dan vooral uw ruggengraat – zich flink aanpassen aan het slaapoppervlak dat voor iedereen gelijk is. Daardoor hersteld u minder en voelt u zich minder fit. Op termijn kan dit leiden tot pijn na minimale belasting.

Ergosleep® levert maatwerk

Ergosleep speelt in op het feit dat iedereen uniek is. Ergosleep ontwikkeld een boxspring die helemaal op u is afgestemd. In de SLAAP-DNA® Belevingsstudio van Ergosleep wordt uw slaaphouding geanalyseerd, waarna u slaapadvies krijgt. Hoe dit in zijn werk gaat, leest u hieronder.

ergosleep bed

Meet uw Slaap-DNA!

Slaap-DNA Belevingsstudio

In onze showroom kunnen wij uw persoonlijke Slaap-DNA meten. Het Slaap-DNA is de neerslag van een Digitale Nachtrust-Analyse, die voor elke consument wordt uitgevoerd. Daarbij worden gewicht, lichaamsbouw, voorkeursslaaphoudingen en lichaamsprofiel in de Ergosleep® Belevingsstudio gemeten en in kaart gebracht. Hoe dit precies in zijn werk gaat, wordt hieronder in 3 stappen weergegeven. Ook in dit filmpje wordt het uitgelegd.

ergosleep slaap dna testen

Persoonlijke gegevens

Voor we u kunnen laten beleven hoe een bed aanvoelt dat helemaal op uw slaapprofiel is afgestemd, houden we rekening met uw persoonlijke gegevens en bijzondere voorkeuren (o.a. uw favoriete slaaphouding). Zo wordt de ondersteuning maximaal op uw lichaam afgestemd.

De beleving

Vervolgens is het tijd voor de échte beleving. U gaat “in bed”, zoals elke avond. Alhoewel dit niet uw bed is, zal het allerminst vreemd aanvoelen. Integendeel!

Terwijl u ontspannen geniet van een leuke mediavoorstelling worden de nodige metingen uitgevoerd en wordt uw persoonlijke slaapprofiel (SLAAP-DNA®) vastgelegd. Uiteraard houdt het systeem ook rekening met uw verschillende slaaphoudingen, want zelfs als u rustig slaapt, verandert u onbewust van houding.

Het resultaat

Nu het bed u “kent”, kunnen we u echt laten voelen wat het verschil is tussen een “gewoon” bed en een op uw lichaamsprofiel afgestemde Ergosleep®. Alle drukpunten zijn weggenomen. U wordt volledig gedragen. Terwijl we u laten ontspannen, wordt u vanzelf helemaal ZEN.

U krijgt van ons een document met daarop uw SLAAP-DNA® en ons gefundeerd advies. Aan de hand daarvan kunt u uw bed samenstellen: een lattenbodem of een boxspring, het type matras, het hoofdkussen, enz.

ergosleep bed slapen
ergosleep slaap dna
ergosleep slaap dna