skip to Main Content
0543 51 23 71 info@hochrath.nl

Kuperus Boxsprings

Kuperus Natuurlijk Slapen onderscheidt zich van alle andere slaapsystemen, niet alleen optisch, maar vooral door het hoge comfortniveau en de uitstekende ergonomische kwaliteiten van de boxsprings.
Dankzij de beste natuurlijke materialen, die duurzaam en slijtvast zijn, en ruim 100 jaar vakmanschap wordt uw nachtrust voor vele jaren gewaarborgd. Een gezonde investering voor de lange termijn. Natuurlijk slapen is een compleet ‘boxspring concept’. Elk matras van Kuperus wordt op maat gemaakt en is dus helemaal per persoon uniek. Behoefte aan vrijblijvend slaapadvies, neem dan contact met ons op of stap gerust onze showroom binnen.

Elektrisch verstelbaar

Alle Kuperus boxsprings, uitgezonderd model Alexia, zijn leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering voor optimale ontspanning. Als u kiest voor de VIP2 uitvoering, dan zijn het rugdeel en beendeel onafhankelijk van elkaar verstelbaar. Het beendeel is voorzien van een automatische knieknik die zorgt voor een prettige ondersteuning.

Daarnaast is er ook een luxe VIP4 met als extra een neksteun en verstelbaar onderbeendeel. Uw verstelbare boxspring is in dat geval voorzien van 4 onafhankelijke motoren voor rugdeel, neksteun, bovenbeendeel en onderbeendeel. Bij het VIP4 Elite-systeem kunnen nek-, rug- en bovenbeendeel onafhankelijk van elkaar versteld worden. Het VIP4-systeem bedient u met een infrarood afstandsbediening. Kabelbediening wordt standaard meegeleverd.

Kuperus boxsprings matrassen

Kuperus Alexia

De Alexia is een bed van ongekende luxe en een fenomenaal comfort. Uw verstelbare boxspring is uitgerust met maar liefst 4 veerlagen. Voor iedere Alexia wordt dit verenpakket helemaal per laag afgestemd op de individuele wensen van de klant. Door de toepassing van vele lagen zijn de beddenbouwers van Kuperus in staat om voor iedere klant de meest ultieme boxspring samen te stellen.

Kuperus Malmö

De Malmö is na de Alexia de meest luxe boxspring in de Kuperus collectie. De Malmö beschikt over individueel beklede veerlagen. De twee veerlagen in de boxspring zijn individueel gestoffeerd en afgedekt met lagen katoen, wol en paardenhaar. Voor nog meer comfort zijn de pocketveren in de matras maar liefst 18 centimeter hoog. In de pocketveringsmatras kunt u voor maximale ontspanning een massagesysteem laten inbouwen.

Alexia boxsprings Kuperus
Malmö boxsprings Kuperus

Kuperus Oslo

De Oslo staat voor comfort. Voor de liefhebber is de boxspring, bovenop de Bonell veren, uitgerust met maar liefst 18 cm hoge pocketveren terwijl 12 cm standaard is. Op deze boxspring heeft u zonder twijfel een sublieme nachtrust, zodat u elke dag vol energie begint.

Kuperus Narvik

De Narvik beschikt bovenop het frame met Bonell veren over een losse pocketveringmatras. De twee veerlagen in de boxspring zijn dus individueel bekleed en afgedekt met lagen katoen en paardenhaar. Zo kunt u zowel de losse matras als ook de topmatras draaien en keren. In de pocketveringmatras kunt u voor maximale ontspanning een massagesysteem laten inbouwen.

Oslo boxsprings Kuperus
Narvik boxsprings Kuperus
Back To Top