skip to Main Content
0543 51 23 71 info@hochrath.nl

TEMPUR hoofdkussens

Door het juiste hoofdkussen te kiezen, kunt u uw lichaamshouding verbeteren en hiermee tegelijkertijd de kwaliteit van uw nachtrust. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de meest geschikte en persoonlijke TEMPUR hoofdkussens. Kies voor een ergonomisch hoofdkussen wanneer u behoefte heeft aan een correcte positie in uw favoriete slaaphouding. Kies voor een comfort kussen met een traditionele vorm wanneer u behoefte heeft aan optimaal comfort in alle slaaphoudingen.

Naast de TEMPUR hoofdkussens beschikken we ook over hoofdkussens van andere A-merken. Kom gerust eens langs om de hoofdkussens vrijblijvend te testen. Een kussen tijdelijk mee naar huis nemen kan ook, zo kunt u tot het beste besluit komen! Lees hieronder over de mogelijkheden.

Vrijblijvend testen

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Probeer dan het Testkussen Uitleenprogramma bij Hochrath Wonen en Slapen. Test het kussen van uw keuze geheel vrijblijvend thuis uit. Kussen niet goed? Dan kunt u het kosteloos omruilen voor een ander type, net zolang totdat u het kussen heeft gevonden dat bij u past! Zo maakt u nooit een verkeerde keuze.

De TEMPUR hoofdkussens vormen zich naar de contouren van uw hoofd en nek en biedt optimaal comfort en steun. Door het juiste kussen te kiezen, kunt u ontspannen en genieten van een meer rustgevende nachtrust.

Kom naar onze showroom en neem een kussen op proef mee naar huis. Zie hieronder het 2 type kussens van TEMPUR, ergonomisch en comfort.

tempur hoofdkussens testen

Ergonomische kussens

Deze hoofdkussens zijn speciaal ontworpen voor mensen met een favoriete slaaphouding en die de best mogelijke ondersteuning nodig hebben. Al onze ergonomische hoofdkussens zijn voorzien van de TEMPUR technologie, zodat ze zich naar uw lichaam vormen, uw hoofd en nek omsluiten en alle ongemakken wegnemen.

Comfort kussens

Dit assortiment bestaat uit kussens met een klassieke vorm met variërende stevigheid. Elk hoofdkussen is voorzien van TEMPUR-technologieën voor langdurige ondersteuning en perfect comfort, zoals een gewoon kussen niet altijd kan bewerkstelligen. Elk hoofdkussen behoudt zijn vorm, iedere nacht weer, voor een betere nachtrust.

TEMPUR hoofdkussens ergonomisch
TEMPUR hoofdkussens comfort
Back To Top