Skip to content

Auping matrassen

Wist je dat je een derde van je leven in bed doorbrengt? En dat een goede nachtrust bepalend is voor hoe fit en energiek jij je de volgende dag voelt? Een goede matras is daarbij erg belangrijk. Met de Auping matrassen kan je lichaam optimaal herstellen tijdens je slaap en ben je elke ochtend klaar voor een nieuwe dag. Transpiratie gedurende de nacht is een zeer natuurlijk verschijnsel. Doordat de bovenkant van de matras van de best absorberende materialen gemaakt is, en de onderkant van de best ventilerende materialen, hoef je de Auping matrassen niet om te keren.

Bij Auping kies je voor een Inizio, Adagio, Evolve, Elysium of Elite matras, allemaal verkrijgbaar in 3 hardheden. Daarnaast zijn Evolve, Elysium en Elite beschikbaar in bodytypes. In totaal heeft Auping dus meer dan 40 matrassen.

Twee soorten ondersteuning in één matras

Alle bodytypes en verschillende hardheden kunnen verenigd worden in een tweepersoonsmatras.

  • Persoonlijke ondersteuning voor allebei
  • Geen spleet in het midden
  • Alle combinaties mogelijk

Auping Inizio

De Auping Inizio is het basis matras uit de Auping matrassen collectie. Alle belangrijke eigenschappen die een matras moet bezitten zijn aanwezig, ondersteuning, ventilatie, comfort en liggevoel, voldoen aan de hoge standaard die Auping stelt. Deze eigenschappen in combinatie met een scherpe prijs, zorgen ervoor dat kiezen voor slaapcomfort op het hoogste niveau bereikbaar wordt voor iedereen.

  • Soft, medium en firm (3 varianten)
  • 3 Comfortzones
  • Flexibel en veerkrachtig

Auping Adagio

De Auping Adagio is voorzien van 5 comfortzones waardoor het matras een gelijkmatige ondersteuning biedt. Hierdoor volgt het matras perfect de contouren van het lichaam waardoor drukpunten worden geminimaliseerd en je een uitmuntende ondersteuning ervaart. De Latex Perfo comfortlaag is heerlijk comfortabel en uitstekend ventilerend wat zorgt voor een behaaglijk bedklimaat.

  • 5 Comfortzones
  • Latex Perfo Comfortlaag voor een uitstekende ventilatie
  • DPPS pocketveren

Auping Evolve

De Auping Evolve matras is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. Het matras is niet alleen goed voor het milieu maar ook heel goed voor jouw nachtrust. In dit matras worden namelijk innovatieve materialen gebruikt die het matras lekker zacht en goed ventilerend maken.

De Auping Evolve matras is gemaakt van slechts twee materialen; staal en polyester. Daarom is dit circulaire matras anders dan het huidige matrassenassortiment. Door gedegen onderzoek en nieuw inzicht, heeft Auping de opbouw en zonering van het matras opnieuw bekeken. Dit matras is opgebouwd uit 3 zones met pocketveren die asymmetrisch zijn opgebouwd.

Auping Elysium

Auping Elysium is een 100% circulair matras, dat gemaakt is om heerlijk in weg te zakken. Zonder de toevoeging van schuim en latex is Elysium een zeer goed ventilerend matras. Verder heeft Auping er bewust voor gekozen om gebruik te maken van polyester. Niet alleen omdat dit het meest geschikte materiaal is om een circulair matras van te maken, maar ook omdat het – in tegenstelling tot bijvoorbeeld katoen – geen vocht opneemt. Het zorgt ervoor dat je matras niet broeierig aanvoelt en je het dus ook niet zo snel warm krijgt ’s nachts.

Auping Elysium is verkrijgbaar in de hardheden soft, medium en firm.

Auping Elite

Auping Elite is de juiste keus voor diegene die de allerhoogste eisen stelt op het gebied van ondersteuning en ligcomfort. De onovertroffen kwaliteit van de Vita Talalay Origins® latex comfortlaag in combinatie met de extra zachtheid in de bovenkant van het matras zorgt ervoor dat het Auping Elite matras een fantastisch ligcomfort biedt. Het matras bestaat voor een groot deel uit polyester. Dit is niet alleen een zeer geschikt materiaal om volledig te recyclen, maar polyester zorgt ook voor een optimale ventilatie. En dat is fijn, want hierdoor voelt het matras niet broeierig aan.

Auping Elite is verkrijgbaar in de hardheden soft, medium en firm.

We helpen je kiezen

Welke matras past het beste bij jou ?

Iedereen is anders, elk lichaam is verschillend. Dus welk matras past het beste bij jou? Deze matraskeuzehulp geeft binnen 5 minuten aan welke Auping matrassen het beste bij jouw lichaam en voorkeuren passen.

Drie soorten Auping topdekmatrassen

Bij Auping heb je de keuze uit verschillende topdekmatrassen. De Comfort Topper is 7 cm dik en bevat extra luchtdoorlatend materiaal wat zorgt voor een extra goede ventilatie. De kern is van HR-schuim: de ultieme combinatie van veerkracht en stevigheid, wat zorgt voor een fijn liggevoel. Dit topmatras heeft een medium zacht liggevoel en is geschikt voor de Original of Criade boxspring.

De Deluxe Topper is 8 cm dik en wordt gemaakt van geperforeerd latex. Het gaatjespatroon in het latex zorgt voor een extra goede vochtregulatie en ventilatie. De afritsbare tijk bestaat uit een breisel van Viscose dat bijdraagt aan de goede ventilatie en zorgt voor een zacht liggevoel.

De Prestige Topper is maar liefst 10 cm dik en verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Ga voor ‘Rich’ als je houdt van een zacht liggevoel, ‘Natural’ als je liever wat steviger ligt en ‘Visco’ als je een latexallergie hebt. De Prestige Topper Visco is namelijk gemaakt van Visco en polyester. Visco is een elastisch schuim dat zich vormt naar het lichaam. Op dit topmatras lig je ook wat stabieler dan de topmatrassen met veerkrachtige latex.

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.

Hochrath auping logo
Back To Top