Skip to content

Kuperus (Top)matrassen

Met vier verschillende soorten kernen en aan beide zijden een afdekking, met dikke lagen gekaarde katoen en zuiver scheerwol, garandeert de topmatras van uw Kuperus een optimaal slaapklimaat.

De hoes van de Kuperus matrassen zijn gebreid met de beste garens en blind genopt voor een zijdezachte touch. De topmatras is eenvoudig draai- en keerbaar, wat een langere levensduur mogelijk maakt. Ook het opmaken van het bed wordt eenvoudiger: het hoeslaken gaat alleen over de topmatras en niet over de gehele matras. Als u kiest voor een 2-persoonstopmatras, dan neemt u de hinderlijke middennaad weg. Daarnaast kunt u ook kiezen voor topmatrassen in ‘broekmodel’, zo kunt u het rugdeel van elk bed individueel verstellen. Zie hieronder de verschillende Kuperus matrassen.

Kuperus topdekmatras Göteborg

Deze topmatras Göteborg bestaat uiteraard alleen uit de beste natuurlijke materialen zoals zuiver scheerwol, zijde, hoogwaardig gekaarde katoen en een kern minipocketveren van 5 cm hoog. De kern van de topmatras wordt aan beide zijden afgedekt met een dikke laag gekaarde katoen van maar liefst 1080 gram per m2. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een topmatras in het “broekmodel” met een split waarmee u individueel het rugdeel van uw bed kunt verstellen.

✓ Dikte: 11 cm dik
✓ Hardheid: standaard
✓ Verwachte levensduur: 7-10 jaar
✓ Duurzaam: ecologische materialen, minimaal milieu belastend

Kuperus topdekmatras Hammerfest

Topmatras Hammerfest heeft een kern van 1500 gram/m² speciaal behandeld paardenhaar. Deze kern behoort tot de authentiek receptuur van boxspringcombinaties volgens het Scandinavisch concept. De grote hoeveelheid paardenhaar zal zich in de eerste periode van het gebruik geheel gaan zetten naar de vormen van uw lichaamscontour en daarmee een zeer vertrouwde plaats creëren om tot rust te komen.

Deze paardenhaarkern wordt rondom bekleed met respectievelijk 2160 gram/m² katoen en 700 gram/m² zuiver scheerwol. Deze vertrouwde materialen worden toegepast om u een behaaglijk slaapklimaat te garanderen. De gebreide matrastijk bestaat uit katoen en zijde. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een topmatras in het “broekmodel” met een split waarmee u individueel het rugdeel van uw bed kunt verstellen.

✓ Dikte: 11 cm dik
✓ Hardheid: standaard
✓ Verwachte levensduur: 7-10 jaar

Kuperus topdekmatras Trondheim

Topmatras Trondheim heeft een kern van 4cm. hoge kern van 100% natuurlatex. Deze kern garandeert een zeer elastisch veerkracht en hoge aanpassing aan uw lichaamscontour. De latexkern kan op persoonlijke voorkeur in 3 verschillende hardheden worden gekozen. Vanwege de hoogwaardige natuurlatex kent de topmatras een zeer hoge capaciteit voor warmte- en vochtregulatie. Deze latex kern wordt rondom bekleed met respectievelijk 2160 gram/m² katoen en 700 gram/m² zuiver scheerwol. Deze vertrouwde materialen worden toegepast om u een behaaglijk slaapklimaat te garanderen. De gebreide matrastijk bestaat uit katoen en zijde.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een topmatras in het “broekmodel” met een split waarmee u individueel het rugdeel van uw bed kunt verstellen.

✓ Dikte: 11 cm dik
✓ Hardheden: soepel – medium – stevig
✓ Verwachte levensduur: 7-10 jaar
✓ Duurzaam: ecologische materialen, minimaal milieu belastend

Back To Top