skip to Main Content
0543 51 23 71 info@hochrath.nl

Kuperus matrassen

Om het Kuperus bed compleet te maken zijn er de Kuperus matrassen. Deze topmatrassen bestaan uiteraard alleen uit de beste natuurlijke materialen zoals zuiver scheerwol, hoogwaardig gekaarde katoen en een kern van zuiver paarden haar, natuurlatex of pocketveren van 5 cm hoog. De kern van de Kuperus matrassen wordt aan beide zijden afgedekt met een dikke laag gekaarde katoen van maar liefst 1080 gram per m2. Topmatras Alexia heeft nog extra afdeklagen met paardenhaar.

Optimaal slaapklimaat

Met vier verschillende soorten kernen en aan beide zijden een afdekking, met dikke lagen gekaarde katoen en zuiver scheerwol, garandeert de topmatras van uw Kuperus een optimaal slaapklimaat.

De hoes van de Kuperus matrassen zijn gebreid met de beste garens en blind genopt voor een zijdezachte touch. De topmatras is eenvoudig draai- en keerbaar, wat een langere levensduur mogelijk maakt. Ook het opmaken van het bed wordt eenvoudiger: het hoeslaken gaat alleen over de topmatras en niet over de gehele matras. Als u kiest voor een 2-persoonstopmatras, dan neemt u de hinderlijke middennaad weg. Daarnaast kunt u ook kiezen voor topmatrassen in ‘broekmodel’, zo kunt u het rugdeel van elk bed individueel verstellen. Zie hieronder de vier verschillende Kuperus matrassen.

Kuperus boxsprings matrassen

Kuperus matras Alexia

Deze topmatras Alexia heeft een kern van 5cm hoge pocketveertjes, afgedekt met katoen, wol en paardenhaar. De tijk bevat zijde en lurex (dit is een zilverkleurige textiel vezel). Voor optimaal comfort, ventilatie en souplesse kiest u voor deze topdek.

Kuperus matras Götenborg

Dit is een heerlijk zachte en comfortabele topmatras. De topmatras is aan beide zijden afgedekt met 350 g/m2 zuiver scheerwol en 1080 g/m2 gekaarde katoen. De kern heeft een 5 cm hoge pocketveer. De hoes van de topmatras, met zuiver natuurzijde, voelt heerlijk zacht aan. Het natuurlijke materiaal staat garant voor een optimaal slaapklimaat.

kuperus matrassen alexia
kuperus matrassen götenborg

Kuperus matras Hammerfest

Dit is een heerlijk comfortabele topmatras. De topmatras is aan beide zijden afgedekt met 350 g/m2 zuiver scheerwol en 1080 g/m2 gekaarde katoen. De kern heeft een vulling van 1500 g/m2 paardenhaar. Dit is speciaal behandeld en gereinigd. De hoes van de topmatras, met zuiver natuurzijde, voelt heerlijk zacht aan. Het natuurlijke materiaal staat garant voor een optimaal slaapklimaat.

Kuperus matras Trondheim

Dit is een heerlijk comfortabele topmatras. De topmatras is aan beide zijden afgedekt met 350 g/m2 zuiver scheerwol en 1080 g/m2 gekaarde katoen. De kern is een 4 cm dikke 100% natuurlatex laag. De hoes van de topmatras, met zuiver natuurzijde, voelt heerlijk zacht aan. Het natuurlijke materiaal staat garant voor een optimaal slaapklimaat.

kuperus matrassen hammerfest
kuperus matrassen trondheim
Back To Top