skip to Main Content
0543 51 23 71 info@hochrath.nl

TEMPUR MATRASSEN

TEMPUR heeft vier verschillende matrascollecties ontwikkeld, elk met een geheel eigen gevoel, maar allemaal ontworpen om zich nauwkeurig aan te passen aan de contouren van uw lichaam. Iedere collectie is ook verkrijgbaar in een Breeze uitvoering voor een koelere ervaring. Het TEMPUR Climate Material zorgt voor een snellere en efficiëntere afvoer van vocht en bevordert de luchtstroom door de matras. Hieronder staan de verschillende TEMPUR matrassen beschreven.

Slaapadvies

Behoefte aan een nieuwe matras maar u komt er niet uit? Dan ben u bij ons aan het juiste adres om uzelf geheel vrijblijvend te laten adviseren. Eén van onze slaapdeskundigen helpt u graag de beste keus te maken voor een nieuwe matras. Kom gerust eens langs in onze showroom en test onze TEMPUR matrassen, welke hieronder staan beschreven.

slapen tempur matras

Matrascollectie

Original

Bij de TEMPUR Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor TEMPUR wereldwijd bekend staat. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning voor het hele lichaam.

De matrassen in deze collectie zijn perfect voor mensen die liever op een steviger matras slapen. De matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en in alle standaard maten. Bovendien zijn de matrassen geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

Cloud

De TEMPUR Cloud collectie is ontworpen voor mensen die een zacht matras willen die tevens een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag bestaat uit speciaal ontwikkeld TEMPUR Extra Soft materiaal dat meteen heerlijk zacht aanvoelt.

De perfecte balans tussen de Extra Soft bovenlaag en de TEMPUR ondersteuningslaag die zorgt voor het comfort, de ondersteuning en de duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR met een zachter gevoel. TEMPUR Cloud matrassen zijn verkrijgbaar in alle standaardmaten en geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

original tempur matrassen slapen
cloud tempur matrassen slapen

Sensation

Als u alle voordelen wilt van TEMPUR, maar ook wilt genieten van het gevoel van een traditioneel pocketveermatras, dan is de TEMPUR Sensation collectie de perfecte keuze.

Een speciaal gesneden, duurzame ondersteuningslaag biedt het vertrouwde gevoel van een traditioneel matras, terwijl een goed uitgebalanceerde combinatie van TEMPUR materiaal zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning. De TEMPUR Sensation matrassen zijn verkrijgbaar in alle standaardmaten en geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

Hybrid

Onze wetenschappers en technici zijn de afgelopen jaren druk bezig geweest met onderzoek naar de mogelijkheid om TEMPUR materiaal en pocketveren te combineren. En het baanbrekende resultaat daarvan is de Hybrid matras, de meest innovatieve TEMPUR matras tot nu toe. Naast het drukverlagende TEMPUR materiaal dat zich perfect naar de contouren van uw lichaam vormt, bevat de matras tevens micro pocketveren die optimaal reageren op uw bewegingen.

sensation tempur matrassen slapen
hybrid matras tempur slapen
Back To Top