Skip to content

Tempur matrassen

De toekomst van slaapcomfort is gearriveerd

Maak u klaar voor koeler slapen en een nóg betere nachtrust. Wij introduceren de nieuwe TEMPUR Pro® – voor ongekende ondersteuning en verkoeling. Het geheel nieuwe TEMPUR® Advanced materiaal in de matras biedt 20% meer drukverlaging*, absorbeert meer bewegingen en past zich nog beter aan. En de in de gemakkelijk wasbare QuickRefresh™️ hoes ingeweven, innovatieve SmartCool Technology™️ voelt koel aan en absorbeert overtollige warmte zodat u zich prettig fris en koel blijft voelen.

Behoefte aan een nieuwe matras maar u komt er niet uit? Dan ben u bij ons aan het juiste adres om uzelf geheel vrijblijvend te laten adviseren. Eén van onze slaapdeskundigen helpt u graag de beste keus te maken voor een nieuwe matras. Kom gerust eens langs in onze showroom en test onze TEMPUR matrassen, welke hieronder staan beschreven.

TEMPUR PRIMA®

Het TEMPUR Prima matras is gevuld met het vernieuwde TEMPUR Advanced materiaal, waardoor je op dit matras geniet van 20% meer drukverlaging. Het matras past zich nog beter aan je lichaam aan en bewegingen worden nog sterker door het matras geabsorbeerd. Kortom je geniet op dit matras van een hoog niveau van steun en comfort.

Om het matras zit een ultrazachte hoes, die je in de wasmachine kunt wassen, waardoor je je matras lekker hygiënisch en fris houdt.

PROFIELHOOGTE
Prima 21cm

VERKRIJGBARE GEVOELENS
Soft
Medium
Firm

LEVERBARE FORMATEN
70 x 200 cm tot
200 x 220cm

TEMPUR PRO®

Het TEMPUR Pro matras is voorzien van het vernieuwde TEMPUR Advanced materiaal wat ervoor zorgt dat je geniet van een nog betere nachtrust. Het speciale materiaal zorgt ervoor dat het matras zich nog beter aan je lichaam aanpast, dat je 20% meer drukverlaging ontvangt en geniet van perfecte ondersteuning. Op dit matras worden meer bewegingen geabsorbeerd.

Om het TEMPUR Pro matras bevindt zich een koele (SmartCool) hoes, die afritsbaar en gemakkelijk wasbaar is. Deze hoes zorgt ervoor dat overtollige warmte wordt geabsorbeerd, waardoor je van een heerlijk koel en fris gevoel geniet.

PROFIELHOOGTE
Pro 21cm
Pro Plus 25cm

VERKRIJGBARE GEVOELENS
Soft
Medium Firm
Firm

LEVERBARE FORMATEN
70 x 200 cm tot
200 x 220cm

De matrassen zijn verkrijgbaar is diverse afmetingen zowel 1 persoons als in de 2 persoons uitvoering.

Tempur One:

hardheid naar keuze
One is de nieuwste collectie TEMPUR matrassen. Dit stijlvolle, Deense designmatras is van hoge kwaliteit. Je kunt kiezen uit een zacht, gemiddeld of hard TEMPUR matras. Net als het Sensation matras is ook dit matras voorzien van CoolTouch™ technologie, waardoor je geniet van een koele, frisse hoes en goede vochtregulatie.

Tempur Ease:

Naast de vier ander genoemde collecties biedt TEMPUR ook nog het Ease By TEMPUR matras. Dit matras wordt opgerold in een doos geleverd. Hoewel het matras wat dunner is dan de andere TEMPUR matrassen is deze niet van mindere kwaliteit. Het matras is opgebouwd uit een comfortabele toplaag gemaakt van visco-elastisch TEMPUR®-materiaal. Daaronder bevinden zich twee koudschuim lagen, wat maakt dat je geen last krijgt van drukpunten en dat je lichaamsgewicht gelijkmatig wordt verdeeld.

TEMPUR® OPLEGMATRAS

Waarom een topper op je matras?
Een topper kan diverse voordelen bieden. Hieronder zijn een aantal voordelen opgesomd:

  • Een topper kan zorgen voor extra comfort (vooral als men niet helemaal tevreden is over de ligging van het gewone matras).
  • Door gebruik van een topper gaat het reguliere matras langer mee.
  • Een topmatras is licht en daarom makkelijk te keren en schoon te maken.
  • Door een topmatras op twee eenpersoonsmatrassen te leggen, heeft u geen last meer van de kier die ontstaat.
  • Een topper verhoogt de instaphoogte van het bed.
  • Een topdekmatras kan er ook voor zorgen dat u de aanschaf van een geheel nieuw matras even kunt uitstellen, maar toch het comfort kunt terugbrengen.

Waarom een traagschuim topper?
Een traagschuim topper brengt weer extra voordelen met zich mee. Traagschuim werkt namelijk druk verlagend en past zich aan aan het lichaam. Hierdoor worden doorligplekken voorkomen en de bloedsomloop verbeterd. Doordat het materiaal zich aanpast aan de temperatuur van uw lichaam en daarmee dus aan uw lichaamsvormen, worden vervelend nek-, schouder- en rugklachten voorkomen. Doordat uw lichaam in het materiaal zakt zult u ’s nachts ook minder draaien en dus rustiger slapen. Veel mensen vinden traagschuim een prettig materiaal om op te slapen, dit geldt voornamelijk voor zij- en buikslapers.

Topmatrassen van traagschuim in verschillende afmetingen
TEMPUR® heeft, zoals eerder benoemd, diverse afmetingen toppers. Dit omdat het van belang is dat de topper exact dezelfde afmeting heeft als het reguliere matras. Al deze toppers hebben een afneembare hoes die gemakkelijk te wassen is. Er is een traagschuim topper van 180×200 of 160×200 voor de tweepersoonsbedden, een traagschuim topper van 140×200 voor de twijfelaars en een 90×200 traagschuim topper voor de eenpersoonsbedden.

Altijd ultiem comfort met de (top)matrassen van TEMPUR®
Door het gebruiken van het iconische TEMPUR® materiaal in alle (top)matrassen zult u ten alle tijden de voordelen ervaren van dit materiaal. Dit maakt dat u verzekerd bent van ultiem comfort en een goede nachtrust.

Zoekt u extra comfort, maar wilt u uw matras nog niet vervangen? Dan is een TEMPUR® Oplegmatras wellicht een goede oplossing.

  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Ook verkrijgbaar als 8 CM TOPPER PRO PLUS serie

Kom proefliggen in onze winkel

Wij geven u graag uitgebreid advies. Dit kan uiteraard ook op afspraak. Er wordt dan ruim voldoende tijd ingepland zodat we u onder het genot van een kopje koffie optimaal kunnen voorlichten.

Back To Top