Skip to content

Behang

Bij Hochrath Wonen en Slapen zijn we ook al tientallen jaren specialist op het gebied van behang. We beschikken over een ruim en divers assortiment, bestaande uit verschillende A-merken. Door onze expertise en kennis bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Arte behang

Arte behang is een luxe behangmerk dat internationaal bekend staat om haar innovatieve en unieke behangcollecties. De rijke texturen en materialen, bijzondere patronen en gebruik van illusies zijn typerend voor het behang van Arte.

Arte Facet behang
Een van het populairste en bekendste Arte behang is het Facet dessin, voorzien van een verrassend patroon met onregelmatige veelhoeken. Een illusie van reliëf dat zich perfect in elk interieur laat integreren. De vlakken met reliëflijnen zijn in verschillende richtingen bedrukt. In combinatie met de lichtinval levert dat een spectaculair en dynamisch geheel op.

Elitis

Het luxe behang van Elitis is over de hele wereld te vinden. Niet verwonderlijk, want dit is een bijzonder merk dat altijd de hoogste kwaliteit levert. Ze willen bij Elitis de technologische vooruitgang altijd een stap voor zijn. Door deze drang te vernieuwen is het voor dit bedrijf mogelijk om steeds met iets unieks en creatiefs te komen. Er worden in de stijlen altijd veel kleuren gebruikt, een behang van dit merk is dan ook bij uitstek geschikt voor een interieur waar kleur de hoofdtoon voert. De designers van het luxe behang van Elitis laten zich inspireren door films, mode, fotografie, kunsten architectuur.

Wil je Elitis behang kopen, maar heb je hier eerst nog vragen over? Geen probleem, neem dan gewoon even contact met ons op. We staan klaar om je te helpen bij het maken van een keuze

Casamance behang

Behang van Casamance is luxe behang. Casamance heeft sterke collectie met vinyl behang. Behang vol textuur en structuur en in uitgebreide serie kleuren. Naast het vinyl behang hebben zij een exclusieve lijn met natuurlijke wandbekleding. Denk hierbij aan luxe linnen of sisal behang. Op Non Woven brengen ze diverse patronen uit. Verfraai je interieur met Casamance behang.

Johara behang van Casamance.
Dit behang heeft een ruwe velours uitstraling. Een prachtig warm, natuurlijk effen vinyl behang ontstaat. Verkrijgbaar in een uitgebreide serie kleuren een allemansvriend voor elk interieur.

Ocotea behang van Casamance.
Een behang met de uitstraling van geweven gras in een Hongaarde punt, maar met de voordelen van vinyl. Creëert een kalm en warm gevoel in elk interieur. Behang Ocotea Casamance Textures Vegetales collectie.

Back To Top