skip to Main Content

Binnenzonwering;
de raamdecoratie voor in uw huis

Binnenzonwering is raambekleding dat naast gordijnen, ook kan dienen als goede zonwering. Hiermee houdt u het binnenklimaat in uw woning aangenaam en beschikt u tevens over mooie raamdecoratie, welke ook elektrisch bestuurbaar zijn.

U controleert de lichtinval en houdt tegelijkertijd uw privacy. Onze binnenzonwering is van hoogwaardige kwaliteit waarbij design hoog in het vaandel staat. Hochrath Wonen en Slapen beschikt ook op dit gebied over een breed en divers assortiment, wat bestaat uit:

  • Rolgordijnen
  • Duo rolgordijnen
  • Houten jaloezieën
  • Aluminium jaloezieën
  • Dupligordijnen
  • Plisségordijnen
  • Shutters
  • Vlinderjaloezieën
  • Verticale jaloezieën
  • Vouwgordijnen

Behoefte aan persoonlijk advies bij het kiezen van raamdecoratie? Kom dan gerust eens langs in onze showroom en laat u inspireren door één van onze interieurdeskundigen. U kunt ook altijd contact met ons opnemen. Zie hieronder enkele van onze productgroepen.

VERTICALE
JALOEZIEËN

VERTICALE JALOEZIEËN

Jaloezieën zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen, met alle voordelen van prachtige luchtregulering. Maak een statement met verticale jaloezieën in je interieur. Je kunt de gewenste lichtinval gemakkelijk zelf bepalen, waardoor je sfeer en privacy perfect kunt regelen. Ideaal als je ongestoord wilt genieten van een luie middag op de bank.

HORIZONTALE
JALOEZIEËN

HORIZONTALE JALOEZIEËN

De horizontale jaloezieën zijn superstrak en tijdloos modieus. Ze bieden uitstekende lichtregulering en privacy in een klassieke stijl die past bij elke inrichting.

ALUMINIUM
JALOEZIEËN

ALUMINIUM JALOEZIEËN

De houten jaloezieën zijn gemaakt van de beste houtsoorten en houtalternatieven en voorzien uw ramen van een tijdloze stijl. Kies uit een spannend kleurenpalet dat varieert van trendy wit tot chic zwart of prachtige natuurlijke houttinten als aanvulling voor uw huis.

HOUTEN
JALOEZIEËN

HOUTEN JALOEZIEËN

Onsterfelijk: de aluminium jaloezie is al heel wat jaren oud, maar nog helemaal van nu. Ze zijn stijlvol, superpraktisch en daglicht en privacy regel je in een mum van tijd. Met deze fijne klassieker maak je nog steeds een stoer statement in huis.

ROLGORDIJNEN

ROLGORDIJNEN

Goed ontworpen rolgordijnen en gordijnen. Je vindt bij ons alles van verduisterende rolgordijnen tot prachtige gordijnen in allerlei materialen en stijlen.

DUO ROLGORDIJNEN

DUO ROLGORDIJNEN

Het duo rolgordijn is een luxe variant van het rolgordijn. Het bestaat uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen langs elkaar heen te bewegen kun je de gewenste lichtinval gemakkelijk bepalen.

DUPLIGORDIJNEN

DUPLIGORDIJNEN

Met dupligordijnen haal je niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet je ook van flink wat voordelen. Dupligordijnen maken het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werking en creëren maximale verduistering in de slaapkamer.

PLISSE

PLISSE

Met plisségordijnen kun je iedere dag een ander raam creëren. Hoe leuk is dat? Maar je kunt er nog zoveel meer mee: ze zijn de ideale oplossing voor bijzondere ramen en hebben ook nog eens handige functionele eigenschappen.

VLINDERJALOZIE

VLINDER JALOEZIEËN

De vlinderjaloezie combineert het beste van twee productgroepen in één jaloezie. Geopend lijkt de vlinderjaloezie op een horizontale jaloezie en gesloten op een plisségordijnen. Met de vlinderjaloezie kun je op ieder moment van de dag het licht filteren zoals jij dat wilt.

VOUWGORDIJNEN

VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen zijn niet meer weg te denken uit het interieur. En dat is ook niet gek: ze zijn echte sfeermakers, makkelijk in gebruik en kleden een ruimte aan. Een krachtige combinatie die je wilt zien.

Interieuradvies

Heeft u behoefte aan advies?  Wij helpen u graag! Onze interieurdeskundigen nemen u graag mee door onze showroom, waarbij u zich kunt laten inspireren door ons veelzijdige aanbod. U kunt ten alle tijden gerust contact met ons opnemen.

Back To Top