Ga naar hoofdinhoud
0543 51 23 71 info@hochrath.nl

Binnenzonwering; de raamdecoratie voor in uw huis

Binnenzonwering is raambekleding dat naast gordijnen, ook kan dienen als goede zonwering. Hiermee houdt u het binnenklimaat in uw woning aangenaam en beschikt u tevens over mooie raamdecoratie, welke ook elektrisch bestuurbaar zijn. U controleert de lichtinval en houdt tegelijkertijd uw privacy. Onze binnenzonwering is van hoogwaardige kwaliteit waarbij design hoog in het vaandel staat. Hochrath Wonen en Slapen beschikt ook op dit gebied over een breed en divers assortiment, wat bestaat uit:

  • Horizontale jaloezieën
  • Verticale jaloezieën
  • Houten jaloezieën
  • Plisse
  • Duette
  • Shutters
  • Rolgordijnen
  • Duo rolgordijnen
  • Vouwgordijnen

Interieuradvies binnenzonwering

Behoefte aan persoonlijk advies bij het kiezen van raamdecoratie? Kom dan gerust eens langs in onze showroom en laat u inspireren door één van onze interieurdeskundigen. U kunt ook altijd contact met ons opnemen. Zie hieronder enkele van onze productgroepen.

Binnenzonwering luxaflex Hochrath

VERTICALE
JALOEZIEËN

Jaloezieën zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen, met alle voordelen van prachtige luchtregulering en privacy wanneer u daar behoefte aan heeft.

HORIZONTALE
JALOEZIEËN

De horizontale jaloezieën zijn superstrak en tijdloos modieus. Ze bieden uitstekende lichtregulering en privacy in een klassieke stijl die past bij elke inrichting.

HOUTEN
JALOEZIEËN

De houten jaloezieën zijn gemaakt van de beste houtsoorten en houtalternatieven en voorzien uw ramen van een tijdloze stijl. Kies uit een spannend kleurenpalet dat varieert van trendy wit tot chic zwart of prachtige natuurlijke houttinten als aanvulling voor uw huis.

ROLGORDIJNEN

binnenzonwering Luxaflex rolgordijnen Hochrath

Goed ontworpen rolgordijnen en gordijnen. Je vindt bij ons alles van verduisterende rolgordijnen tot prachtige gordijnen in allerlei materialen en stijlen.

PLISSE

binnenzonwering Luxaflex plisse Hochrath

Onze plisse gordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurstellingen. Daarnaast kunt u kiezen uit lichtdoorlatende of verduisterende plisses en verschillende uitvoeringen zoals standaard, vrijhangend (top down / bottom up) of Dag-en- Nacht.

DUETTE

binnenzonwering luxaflex duette hochrath

Duette Shades zijn efficiënt en stijlvol. Ook voor dakramen en met Trufit profielen voor deuren en draai-/kiepramen.

SHUTTERS

shutters hochrath

Op zoek naar zonwering, prachtige raamdecoratie én privacy? Shutters bieden het allemaal. Shutters als raamdecoratie geeft jouw woning sfeer!

Back To Top