Skip to content

Specialist in gordijnen

Heeft u behoefte aan nieuwe gordijnen? Dan bent u hiervoor bij Hochrath Wonen en Slapen aan het juiste adres. Door de samenwerking met meerdere A-merken hebben wij u een breed en divers assortiment te bieden. U kunt bij ons terecht voor:

  • Overgordijnen
  • Inbetweengordijnen
  • Vouwgordijnen (zie ook op de pagina raambekleding)

In de zoektocht naar nieuwe gordijnen helpen wij u graag. Kom gerust eens langs in onze showroom en bekijk ons ruime aanbod. Eén van onze interieurdeskundigen helpt u graag de beste keus te maken, om zodoende van uw huis uw thuis te maken. U kunt ook altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

INBETWEEN GORDIJNEN

inbetween

Inbetween gordijnen, ook wel inbetweens genoemd, zijn lichtdoorlatende gordijnen die qua stofdikte tussen gewone gordijnen en vitrages in zitten. Ze zijn wel transparant, maar door de dikkere weving en draad is de stof voller. Hierdoor worden het gordijnen waardoor je wel naar buiten, maar niet naar binnen kunt kijken.
Bij Hochrath vind je een uitgebreid aanbod in-between in allerlei moderne patronen en kleuren.

OVERGORDIJNEN

Gordijnen

Overgordijnen dienen als het meest doeltreffende middel om overdag het zonlicht buiten te houden. Ze kunnen gebruikt worden om een volledige kamer aan te kleden en indien nodig zelfs de ruimte te verduisteren. Bovendien fungeren ze als isolatoren; ze houden de kou in de winter buiten en de hitte in de zomer tegen.

In onze showroom hebben wij overgordijnen in verschillende materialen en kleuren.

Back To Top