Ga naar hoofdinhoud

Specialist in gordijnen

Heeft u behoefte aan nieuwe gordijnen? Dan bent u hiervoor bij Hochrath Wonen en Slapen aan het juiste adres. Door de samenwerking met meerdere A-merken hebben wij u een breed en divers assortiment te bieden. U kunt bij ons terecht voor:

  • Overgordijnen
  • Inbetweengordijnen
  • Vouwgordijnen (zie ook op de pagina raambekleding)

In de zoektocht naar nieuwe gordijnen helpen wij u graag. Kom gerust eens langs in onze showroom en bekijk ons ruime aanbod. Eén van onze interieurdeskundigen helpt u graag de beste keus te maken, om zodoende van uw huis uw thuis te maken. U kunt ook altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

INBETWEEN GORDIJNEN

inbetween

Inbetween gordijnen, ook wel inbetweens genoemd, zijn lichtdoorlatende gordijnen die qua stofdikte tussen gewone gordijnen en vitrages in zitten. Ze zijn wel transparant, maar door de dikkere weving en draad is de stof voller. Hierdoor worden het gordijnen waardoor je wel naar buiten, maar niet naar binnen kunt kijken.
Bij Hochrath vind je een uitgebreid aanbod in-between in allerlei moderne patronen en kleuren.

OVERGORDIJNEN

Gordijnen

Overgordijnen zijn gordijnen die het meest effectief zijn om overdag het zonlicht buiten te laten. Je kan je hele kamer ermee aankleden en eventueel verduisteren met deze gordijnen. Ook werken ze isolerend; zo houden ze de kou in de winter en de hitte in zomer buiten.

In onze showroom hebben wij overgordijnen in verschillende kleuren en materialen.

Back To Top