Skip to content

Meubelen die van uw huis een thuis maken

Op het gebied van wonen bieden wij een breed assortiment van luxueuze meubelen van o.a. Keijser en Co, Bocx en ons eigen huismerk aan. Deze zijn geschikt voor in uw woonkamer of keuken, maar misstaan ook niet in uw slaapkamer. Ons assortiment bestaat o.a. uit: loungebanken, (salon)tafels, stoelen, barkrukken en bijmeubelen. Kortom, een assortiment met genoeg keuze, waarmee u uw huis volledig kunt inrichten.

De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat elk meubel perfect bij jouw interieur, smaak en wensen past. Wij laten graag een kast, tafel of zitmeubel voor jou op maat maken, om zo jouw droominterieur te creëren.

Heeft u behoefte aan advies bij het uitzoeken van nieuwe meubelen, wij helpen u graag! Onze interieurdeskundigen nemen u graag mee door onze showroom, waarbij u zich kunt laten inspireren door ons veelzijdige aanbod. U kunt ten alle tijden gerust contact met ons opnemen.

Banken

De modulaire banken zijn ultiem veelzijdig. Alle modulaire banken zijn volledig naar eigen smaak in te richten in bekleding, grootte, breedte en elementen. Hoekbank? U-bank? 2-zits bank? Bepaal het zelf!

Fauteuils

Stoelen

TAFELCREATOR

CREËER JOUW EIGEN TAFEL!

Ben je op zoek naar een tafel die aan al je wensen voldoet? Stel jouw eigen droomtafel samen in zeven eenvoudige stappen met de tafelconfigurator. Kies je gewenste bladvorm, zoals ovaal, recht of rond. Maak een keuze voor je onderstel en bepaal de gewenste kleur van je tafel.

Wil je graag advies? Een op maat gemaakte eiken tafel verdient aandacht en daar willen we je graag bij adviseren en helpen. Om de juiste eiken tafel te kiezen kun je contact met ons opnemen, zoals jij graag wilt, dan geven wij je een uitgebreid en gratis advies.

Hockers

Woonaccessoires

Woonaccessoires zijn bepalend voor de sfeer in uw huis. Het zorgt voor gezelligheid, warmte en vooral het thuisgevoel. Bent u op zoek naar stijlvolle woonaccessoires? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres! Lees meer…

Wandmeubelen in ieder gewenst formaat

Groot, groter, grootst. De tv- en wandkasten kunnen zo groot als je wilt! Het maatwerk van Keijser&Co geeft je veel vrijheid bij deze meubelen. Open vakken, lades, kleppen, deurtjes: alles kan. Ook de indeling van de vakken bepaal jij zelf. Zo weet je zeker dat je televisie of dat unieke beeld de ruimte krijgt die het nodig heeft.

Back To Top