Skip to content

Woonaccessoires

Woonaccessoires zijn bepalend voor de sfeer in uw huis. Bent u op zoek naar stijlvolle woonaccessoires? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Hochrath Wonen en Slapen vindt u verrassende combinaties van modern tot klassiek met invloeden van over de hele wereld. Vindt u het lastig om passende accessoires voor in uw huis te vinden? Geen probleem, onze interieurdeskundigen helpen u graag!

Kom gerust eens langs in onze showroom en laat u inspireren door hetgeen wij u te bieden hebben. Zie hieronder enkele beelden om een impressie te krijgen van ons diverse assortiment in woonaccessoires.

Decoratie

Door middel van decoratie laat u uw persoonlijkheid zien. Hochrath heeft voor elk interieur een aanvulling. Plaats bijvoorbeeld zelf geplukte bloemen in een vaas op de bijzettafel. Drapeer een plaid in uw lievelingskleur op de bank. Als het donker wordt, kunt u kaarsen aansteken die in een elegante kaarsenstandaard staan. U kunt het zo gek niet bedenken, of bij Haco vindt u het accessoire van uw dromen.

Sierkussens & plaids

Maak je bank echt af met mooie, kleurrijke sierkussens. Natuurlijk ook geschikt voor je boxspring of relaxfauteuil. Kies voor verschillende kleurencombinaties om warmte te creëren in je woonkamer.

Verlichting

Verlichting verandert de inrichting en daarom is het nodig hier voldoende aandacht aan te besteden. Laat u bijvoorbeeld eens verrassen door de verlichting voor de woonkamer. Er zijn allerlei soorten verlichting in het aanbod beschikbaar. Denk aan een hanglamp, staande lamp, wandlamp of plafondlamp.

Vloerkleden

Met een vloerkleed betrekt u de kamer bij elkaar. Het maakt de kamer warmer door de koelte van de vloer te isoleren, en zachter door geluid minder te laten galmen. U kunt een vloerkleed bijvoorbeeld in de woonkamer, hal of slaapkamer neerleggen. Bij Haco is er een ruime keuze in verschillende vormen en kleuren kleden. In ons wisselende assortiment zit er altijd iets voor u bij.

Wanddecoraties

Verrijk je interieur met een aantal unieke stukken wanddecoratie. Kies voor een mooi wandrek voor het ophangen van kleren of handdoeken. Of ga voor een van de geïllustreerde wandplaat of mooi kleurrijk wandkleed. Heb je een grote wand te vullen? Haal dan Oosterse sferen in huis met een wandpaneel.

Back To Top